Valparna 6 veckor 🐾

on

Tänk vad tiden springer iväg om några dagar blir de 7 veckor. Vi har fullt upp om dagarna. De ska socialiseras och bli trygga individer. De älskar verkligen att vara utomhus, det finns så mycket att undersöka och upptäcka, nya dofter och miljöer mm. När de är inne så är valparna med mig i köket och en del av hallen, vilket ger dem en bra yta att röra sig på och hör ljud från disk- tvättmaskin, dammsugaren och skrammel av kastruller och ljud som finns i vardagen.

De har vuxit mycket på en vecka, full fart under vaken tiden 🐾 De leker och busar med varandra och med leksakerna 🧸.

Lite bilder tagna under veckan som var. De har fått en och en vara ute på tomten med eller utan sele, bra att få prova på att upptäcka och undersöka saker själva. De har fått bada i hundpoolen, gått på olika underlag och hängt med oss på promenader, husse fixade en hundvagn så alla 8 får plats i 🐾 De är så gulliga när de sitter och tittar och tar in dofter och ljud under promenaden, vissa lägger sig ner och sover en stund under resan gång .. ingen har blivit åksjuk. De verkar trivas och mamma Rosie tycker nu om att gå längre promenader när valparna är med, innan hade hon bråttom hem igen. Vi har haft besök av valpköpare och våra barn och barnbarnen har varit och gosat med valparna 💞 även denna vecka kommer vi ha besök av valpköpare som längtar till det är dags att få hämta hem sin nya familjemedlem ❤️

Bus med mamma 💕Rosie

I lördags fick jag hjälp av min dotter och barnbarnet Emilia 7år att fotografer stå bilder på valparna och det är inte så lätt alla gånger. En del hade spring i bena och andra ville bara lägga sig ner och sova. Som Emilia sa: mormor vilken tur att du ha mig som hjälpreda ❤️ Ja verkligen tur, hon var så duktig med att hjälpa mig valparna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s