Livskvalité & lycka på hög nivå

Lycka när barnbarnet kommer på besök 🌼
I veckan ringde Emilia och frågade om hon kunde komma och vara med våra hundar och de blir oxå så glada när barnbarnen kommer. Villkorslös kärlek 🥰

Vi hade verkligen tur med vädret, helt vindstilla och sol från enklarblå himmel. Först gick vi en promenad med de yngsta Bozz, Nellie och Bamse . Emilia höll i Bamse och han gick så fint i kopplet. Blev en liten runda på ca 30 minuter med valparna. Sen tillbaka hem för att byta hundar, för att gå en promenad med de vuxna tjejerna Skye, Rosie och Millie. När vi kom hem så hade morfar lagat mat så det var bara sätta sig ner och äta 🙂 så trevligt. Sen till det viktigaste att få Go fika hos mormor

I fredags åkte vi Tumba Veterinärklinik med 5 hundar för rabies vaccination och även ett pass till Bamse, de andra hundarna har sina pass klara inför Danmark 🇩🇰 resan.
Bamse 💚 Bozz 🤎 Zacki 🤍 och Nellie 💖

Passade Zacki några timmar under fredag fm, syskonen har så roligt ihop. Så roligt att få träffa Rosie’s avkommor. Alla ” mina valpar” har det så bra hos sina familjer ❤️ och jag öär så oerhört tacksam för mina valpköpare som håller kontakten och låter mig med jämna mellanrum pussa på deras juveler. Snart dags att ordna en ”valp träff”

Hej så länge 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s