Starta morgonen med promenad.

Vi vaknade före 05, gick ut hundar på tomten så de fick göra sina morgon behov.. Sedan kan jag göra mig själv i ordning i lugn och ro.. Så härligt att solen redan stiger upp vid 05 tiden. Ljuset är så välkommen ☀️

När jag såg att solen tittade fram på morgonen så valde jag så klart att ge mig ut med hundarna på en promenad.

Och jag gillar att ge mig ut innan frukosten, på tidiga morgon promenader det känns så skönt och uppiggande sätt att starta dagen på!

Max rehab träning promenera i backe. 🐕 Ex: Gå i normal takt i backe , upp och ner i 3 min, därefter promenera 3 min på plan mark. För att ytterligare gå i 3 min upp och ner för backen.

Max och jag gick ut före sju, på den första promenaden. Det blev en runda på ca 20 minuter i långsam takt på jämnt underlag, utöver rehab övningen. Johan gick ut samtidigt på hans runda med Lazer och valparna. Löp tikarna fick vänta på sin tur tills jag och Max kom tillbaka.

Millie och Skye och Rosie

Andra rundan vid halv åtta och det blev med dessa tre tjejerna Skye, Rosie och Millie. Det är kall morgon bara + 1 ° , blå himmel och sol, alldeles lugnt och stilla man kan höra fågelkvittret och vi mötte på rådjur under vår promenad som också är morgonpigga ..

Millie ” fyller 3 år i juni”

Under promenaden med tjejerna blev det lite parkour även lite slalom mellan träden och uppletande.. ” ca 8 km promenad” känns så bra när man får lugn och fin start dagen som en tidig morgonpromenad i härlig vårsol mår man bra av

Bozz 🤎 Rosie 💖 Nellie 💗
Kram på er mina vänner 🐾
Ha en underbar söndag ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s