Nu är valparna 7 veckor!


Igår fyllde Rosie’s valpar 7 veckor. Det är ofattbart vad tiden går fort och hur fort de kan växa på så kort tid💕 De är nu vakna längre och oftare. De är mycket snabbare också så det gäller vara snabb och allert när jag ska plocka upp utgifterna 💩 innan de trampar i det, de är såååå nyfikna när jag ska plocka upp, alla åtta kommer direkt springande och ska hjälpa till 😜. Vi har haft besök i veckan av familjer som valparna ska flytta hem till nästa vecka under torsdagen och fredagen

Valparnas 7 veckors vikt ⚖️
Ceris 5.200 gram
Lila 6.185 gram
Rosa 6.215 gram
Brun 6.515 gram
Blå 6.780 gram.
ljusblå 6.780 gram.
Grön 6.830 gram
Svart 6.940 gram

Här vilar Fröken Rosa och Lila med mamma Rosie
Fredag morgon, Vi gick upp tidig vid 04,30 och valparna har så mycket energi efter nattens vila så de fick komma ut ur valphagen där de nu är bara under natten. Det var full rulle på alla, som fick först springa ut på tomten för att kissa sedan in i köket och hallen där de busade med varandra medan jag fixade i ordning maten till alla elva 🐕
Det var allt för denna gång 🐾
Vi önskar er alla en fin och trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s