Hösthälsning 🍂🍁🍃🐾

on
Nu har vi kommit in i Oktober 🍂🍃 löven skiftar i färg 🍁 och har börjat falla ner på marken och snart måste man börja att se sig för när man går. Ju fler löv, desto lättare att halka!Idag kom vi iväg före kl 08 på vår morgonpromenad
Max «Gold Dione’s One Heart» 15 månader, en lyhörd kille och håller sig nära även när han är lös.
Rosie ♥️ 2a oktober🍀 Det är fortfarande mycket grönt i naturen.
Det har även kommit in flera röntgen resultat från Rosie – Zappa kullen. Är så glad att ni röntgar era hundar 💕 Caesar 💙 HD A+A ED UA och Svante 🖤 HD B+B ED 1+2 Nästa vecka har vi en till som har röntgen tid så spännande. I dags läget är 4 av 8 röntgade. Stort tack för att Ni tar hand om hundarna så väl ♥️

Vi på Gold Dione’s önskar Er alla en riktigt trevlig helg ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s