Lite vad som har hänt!

Dagarna går fort och det märkas på valparna som har vuxit på höjden. Vi har varit iväg med husbilen på en liten tripp ner till Öland den sista helgen i augusti. Valparna Max, Millie och Moa fann sig tillrätta på en gång.. sov under hela resan, vi stannade en gång efter vägen för att rasta hundarna innan vi kom fram till Rafshagsudden camping där vi övernattade en natt, innan vi åkte vidare till Böda sand camping.
Lazer och Rosie och Skye ”Böda sand”
Vi hade bra dagar på Böda Sand, Skye, Lazer & Rosie badade varje dag och även valparna var i och plaskade 🐾.. i havet för första gången.
Bilder på alla 8 valparna 💕 Från vänster. Rikki🤎 Lucky 💚 Caesar ljus💙 undre raden Millie, Max & Moa💖💙💗 Svante 🖤 Selma💜 Är så glada och tacksam för alla bilder och berättelser som Ni delar med er till Oss. Så roligt att få följa deras uppväxt. 🐾 Valparnas är i morgon 12 veckor. De har anpassat sig bra i sina nya hem och de har lärt sig att ha kontroll på sin familj och att befinna sig i närheten och under dessa veckor är präglingen stor. Vid 12 veckor så avslutas präglingsperioden, valpen är nu inte lika känslig för intryck utifrån.
E: SE U(U)CH Guess Zappa Plays Zappa ”Zappa” U: SE VCH Golden Friendship Rock Queen ”Rosie”
E: SE U(U)CH Guess Zappa Plays Zappa ”Zappa” U: SE VCH Golden Friendship Rock Queen ”Rosie”
E: SE U(U)CH Guess Zappa Plays Zappa ”Zappa” U: SE VCH Golden Friendship Rock Queen ”Rosie”
Millie med mamma Rosie 💕lite Egen tid 🐾 I morgon är det dags för Våra valpar att få sin 2a vaccination 💉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s