Valparna 6 veckor i morgon

on
Denna veckan har de varit ute och lekt om dagarna.. mycket spring i dessa små ben 😊.

Vänja valparna vid andra hundar och människor

Mamma Rosie spendera mindre tid med dem nu och valparna intresse för andra familjemedlemmar ökar och våra andra hundar blir väldigt intressanta. Valparnas storebror och syster är oxå väldigt nyfikna så vi har börjat introducera dem för valparna och mamma Rosie tycker det är okej, hon är redo att låta dem komma nära valparna, hon verkar uppskattar hon får lite hjälp med barnpassningen. Vi måste givetvis passa så att de vuxna hundarna inte är för hårdhänta med valparna. Det är väldigt nyttigt för valpar att umgås med vuxna hundar för att lära sig hundspråket.

På samma sätt är det viktigt att låta valparna lära sig att umgås med människor. Låt alla i familjen umgås med valparna och våra barnbarn ställer så gärna upp Leker med valparna och pyssla om dem så vi bygger upp ett förtroende till människor.

Låt varken barn eller vuxna lyfta valparna högt från golvet. Att tappa en liten valp kan få allvarliga konsekvenser.

Vilostunder under dagen i vår inglasade altanen, där är det torrt och svalt efter de har sprungit och busat i blöta gräset .. 🍂 går de oftast självmant in och lägger sig

Mina dagar består av hantering å hantering, vänja valparna vid vardagslivet. Som att klippa klor, borsta pälsen, titta dem i munnen och öronen m.m Vänja dem vid olika ljud som finns i ett hem skrammel, dammsugaren, tvätt- diskmaskinen som låter under deras vakna tid. För valparna behöver fortfarande vila mycket så det är så viktigt att de får lugn och ro, inte störa dem när de sover.

Skön sov stil ❤️
De diar fortfarande men de har nu även börjat få 4a fasta mål om dagen. men en slurk mjölk från mamma är ju inget som slår ❤️

Vi önskar Er alla en trevlig lördag 🐾🍂🍂

En kommentar Lägg till din

  1. Erica skriver:

    💗💗💗💗💗💗💗💗

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s