Vintervandring i naturen

I helgen vandra vi i naturen och gick även vissa bitar av vackra sörmlandsleden .. Lördagen promenerande vi 12,4 km och söndagen 13,3 km så det vart bra med motion för oss två benta 🚶🏻‍♀️och 🐕 våra fyrbenta
Det är en sådan härlig känsla och gemenskap att promenerar i skogen och att njuta av naturen tillsammans med våra hundar 🐾
🐕🐕🐕🐕🐕💕

ROLIGT ATT SPRINGA FRITT I NATUREN

Springa runt, leka och utforska naturen bland de höga träden, självklart under uppsikt så vi lätt kan kalla in dem om dyker upp andra ”viktigt att visa hänsyn”
Skye och Rosie 💕
Finns många fina promenad stråk, leder och naturstigar vid lida att gå … även ett preparerad skidspår vid Lida Friluftgård där våra två unghundar Millie och Max fick se skidåkare på nära håll för första gången, de var väldigt nyfikna och undrande. Så vi stannade kvar en stund bredvid spåret och Max och Millie Tittade så noga på skidåkarna ⛷när de åkte förbi oss.. Nu är unghundarna en erfarenhet rikare 😊
Rosie 💖 Golden Friendship Rock Queen
En fin stå bild på henne när hon står och tittar på sina kompisar. Jag tycker hon är vacker mamma. Längtar till att samhället öppnas upp igen. Skulle vara så roligt att få visa henne på hundutställningarna och kanske lyckas få det sista Certet hon behöver för att få sitt Championat
” SE U(U)CH / Svensk Utställningschampion”

Vi önskar Er en trevlig vecka 🐾 ☀️ Ta hand om Er så hörs vi snart igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s