God fortsättning på 2022

on
Nu håller vi hoppet uppe att det nya året bli ett bättre år för oss alla!
Ytterligare 1 år har gått där pandemin påverkat vår vardag på ett eller annat sätt, så tråkigt att krisen pågår ännu med oklart slutdatum. Med många inställda aktiviteter, saknar att kunna fritt umgås med våra barnbarn och att träffa vänner. Jag hoppas att detta året blir då vi lägger pandemi 😷 bakom oss och att vi snart kan få leva ett ”normalt” liv
Tur att jag har hundarna att gå ut med, för det är så härligt att vara ute i naturen ”harmoni ” ingen trängsel 🌲Frisk luft är som balsam för själen.
Från vänster: Skye, Rosie, Max, Moa, Millie och Lazer 🐾 ÄNTLIGEN går vi mot ljusare tider, (21/12-21 var den mörkaste dagen sedan började det gå åt rätt håll igen) Nu blir det bara ljusare och ljusare fram till midsommar. Vår och sommaren är den bästa tiden på året, tycker jag 🤗 Vintern kan vara fin om snön fick ligga kvar men tyvärr så är det mest bara grått och blött, slaskigt väder, vintern är inget jag längtar till, eftersom jag är så frusen av mig 🥶
Att ha ett inglasad uterum är fantastiskt bra Där vi är i skydd för vädret, medan vi väntar på att bli torkade av vår matte som fönar oss rena och torra .. en efter en 🙂
Lazer sitter på trimbordet det är hans tur att bli lite ompysslad, fönad och borstad .. nedanför väntar Millie och Moa på sin tur.
Tyvärr så blev MyDOG 2022 inställt pga de nya restriktionerna som Folkhälsomyndigheten presenterade den 21/12-21 Så det blir ingen resa ner till Göteborg i år heller, Det hade varit roligt att träffa vänner, och springa vänster varv med fina Rosie ❤️

Ha det så bra! Kram Anita å gänget 🐾

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s