Open Show 16 Oktober-21

Vi gick upp i ottan, kl 04.00, hinna med att ge hundarna mat och rasta dem innan färden till Hallstahammar. GRK Västmanland anordnar denna utställning i Hallstahammars ridhus. Vi har anmält 3 av våra hundar Skye, Rosie och Millie

Vi kom fram strax före kl 07, utställningen börjar kl 09.00 så vi var lite tidiga men det är skönt att inte behöva stressa, hinna ta plats vid ringen och ställa upp hundburen, hämta nummerlapparna och katalogen mm..
Först ut i Ringen var Svante 🖤 och hans matte Anna. Premiär för dem båda 💕 att springa vänstervarv tyckte nog Svante var roligt men att stå still framför domarbordet var inte lika lätt när man har spring i bena, då är det lite svårt att bara stå fint och stilla. BRA Jobbat, Ni var duktiga i ringen. Stort Grattis till fina placeringar ⭐️ Och så roligt att Ni vill ställa ut Svante igen 🥰 stolt uppf
Open Show i Hallstahammar 21-10-16.
• Inofficiell utställning •
Domare Malin Danielsson.
SE VCH Excellentgold This Is A Promise ”Skye” 1a HP MidLimt och 2 BT ⭐️
SE VCH Golden Friendship Rock Queen ”Rosie” 1a HP i Limit ⭐️
Gold Dione’s One Million ”Millie”opl JR II

Rosie och Millie ställdes även i Brace
Tjejerna vann klassen med HP ⭐️
I Brace klassen visar upp två hundar samtidigt, de ska oxå helst vara så lika varandra som möjligt.
Golden gänget och vi önskar Er en trevlig dag! Kram 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s