Trevlig helg

🍂 Märks att Dagarna blir kortare under hösten och temperaturkontrasterna märks av och att lågtrycken blir kraftigare och fler under hösten det gör att det blir lite varannandagsväder, det vill säga ena stunden ihållande regn och blåst, för att dagen efter bli sol och mildare.
Millie gick Ökl tränings viltspår, trots att det hade regnat ca 15-20 mm under natten & morgonen även störningar av levande viltdofter och benrester från djur som låg vid spåret. Hon fick jobba lite extra i spåret men löste uppgifterna fint, så bra jobbat! ⭐️
Nu får vi ta med oss pannlampan när vi går kvällsrundan med hundarna i skogen för det blir fort mörk nu, då är bra att kunna tända lampan så att vi kan se den ojämna stigen
Skönt med vila efter lång promenaden 🦮 🐾 Vi önskar en riktigt skön fredagskväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s