Int Dog Show Högbo Bruk

Idag var vi på utställning! Domare Paul Stanton

Man är väl lite hundfantast ända ut i fingertopparna 😉 Vi gick upp för kl 04 för åka iväg på hundutställningen i Högbo. Väl på plats hade jag bra om tid att komma i ordning och prata lite med trevliga vänner runt Golden ringen 🐾 Den sociala biten är en väldig härlig och mysig del av utställningarna.

Millie • Gold Dione’s One Million

Jag började med att ställa ut Millie i junior klassen. Hon fick Excellent ♥️ och placerade sig 3a i Junkk

Rosie • SE VCH Golden Friendship Rock Queen

Nästa ut i ringen var Rosie i öppen klassen . Började bra med Excellent i bedömningen med fin kritik och vann öppenklassen med CK

kritik: Kraftfull elegant tik, Utm huvud Fint uttryck tillräcklig hals, Utm rygg Utm benstomme, Mkt bra förbröst och kropp, Stark länd, Utm vinkling bak o fram. Vacker päls, Bra muskulatur, rör sig med bra steglängd.

Rosie• Golden Friendship Rock Queen ⭐️ De är roligt att få springa vänster varven igen, skulle hon nu lyckas få sista Certet som gör henne till Svensk Champion. Hon kom sååå nära igen, i Bästa Tik klassen placerade sig Rosie ♥️ som 2a Bästa Tik med Reserv Certet och Reserv Cacib 🥰 Få se när nästa utställning blir för många inomhus utställningar är inställda pga av Corona

En riktig trevlig dag bland vänner och medtävlande 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s