Torsdagen den 23 april -20

Nu är det en vecka sedan våran tik Rosie hade en träff med sin kavaljer, då var hon mitt i höglöpet, som är de optimala dagarna för parningen ska ta sig. Nu väntar vi med spänning att hon är dräktig så det blir valpar till midsommar ❤️
Det blev två bra parningar med en dag i mellan Dygn 14 och 16 i löpet ..
Intresse listan för denna planerade valp kull är redan full. Jag har haft fullt upp i veckan att besvara mailen om valp förfrågningar från många fina familjer. Det verkar vara ett stort intresse av Golden valpar. I dags läget vet jag inte om hon är dräktig, hur valpningen går och antal valpar eller hur fördelningen ser ut…Även om vi skulle vilja ta emot fler valpköpare till listan så känns det inte rätt eftersom vi har redan så många fina personer som står på intresselistan🐾

Ett valpköp ska vara mycket väl genomtänkt ❤️

Barnbarn på besök
Hundarna blir så glada att få en lek kompis att busa med på tomten ..
Fina dagar ☀️ En av våra dagliga turer i skogen med gänget.. Pga Corona tiden så är det inga utställningar eller andra större sammanhang vi går på, men vi har det bra och lyckligt lottade att vi är friska och mår bra..

Från vänster på bilden:
Rosie & Lazer & Skye

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s