Att vara ute i naturen berikar livet

Lazer, Skye och Rosie Är så glad att ha dessa tre underbara individer i vår familj.
Nu när Corona sveper över världen och in i våra hem och då är det extra viktigt att hitta glädjeämnen och aktivt jobba för att må bra i vardagen och inte fastna för mycket i all rapportering i media som blir allt mer oroande och ångestfyllt för många med människor…Då är det bra att försöka tänka på annat som kan berika livet och göra vardagen mera trevligt och för oss är det den härliga naturmiljön vi har runt knuten, som är mycket varierande i vår skog där vi får uppleva den vackra och värdefulla del av den Sörmländska natur… Det är en härlig kuperad terräng med knotiga tallar på magra marker eller högrest granskog i sluttningar, dalsänkor och små insjöar.. Även många fina motionsspår att gå på eller bara vandra fritt i skogen..
Lazer titta ut över Trollsjön..
Rosie spanar över Trollsjön tidig morgon, som har en hinna av is, efter en kall natt med minusgrader…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s