Max Rehab 🐕

Max i vattentrasken 💩

Vattentrasken Ă€r ett vattenlöpband (Kallas Ă€ven WTM ” Water tread mill”

Max vÀnstra korsband har ersatts av konstgjord korsband. Operationen gjordes 7 februari-23 hos Animal Arto Clinic i Söderköping

Rehabiliteringen gÄr bra. I början sÄg man en tydlig avlastning av det opererade benet. sakta men sÀkert har han förbÀttrat rörelsen i sitt ben.. Vattentrasken Àr en del av rehabilitering, vattnet avlastar och ger samtidigt motstÄnd, Max trÀnar 1 -2 ggr i veckan och vattentrasken Àr en bra och kontrollerad trÀningsform jÀmfört med simning eftersom man kan styra svÄrighetsgraden genom att reglera hastigheten och vattennivÄn. Vi har Àven en 6 mÄnaders schema med olika aktiviteter sÄ som rörlighets-, balanstrÀning och riktlinjer att följa . Efter 6 mÄnader finns Àr det inga restriktioner att följa, förutsatt att ÄterhÀmtningen samt pÄbyggnad av muskulatur har skett utan komplikationer.

DogMotion Tumba
https://dogmotion.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s