Valparna 3 veckor 💕

Valparna 🖤🤍🧡💙💗💙🤎💚
blev 3 veckor i söndags.
De har nu fått utökat yta att vara på med en lekplats 😊 nya leksaker, en liten gräsplan och en toalett plats som de själva kan gå iväg och uträtta sina behov på. De är duktiga på att använda ”toaletten”
Deras hörntänderna i överkäken titta fram och de kan börja lära sig att tugga mat.

Under denna perioden av valpens utveckling börjar de dessutom kunna koppla ihop en viss retning med en reaktion (så kallad associativ inlärning). Ett exempel kan vara att de börjar salivera när de hör skrammel av matskålarna eftersom de lärt sig att skramlet betyder att det är dags för mat.
Intressant med spegeln 🪩
Det var allt från valprummet denna gång ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s