Golden Retriever dagen 🐾

on

Söndagen 19 juni. Jag och min dotter och barnbarnet Molly och en av hundarna fick följa med, lotten föll på Millie, vi åkte iväg Kl 08 på morgonen till Uppsala gård strax utanför Västerås. GRK Västmanland hade anordnat Golden Retrieverdagen med olika aktiviteter som besökarna fick prova på. • Agility • Apportering • Rallylydnad/ lydnad • Trimning, visar lite hur man kan trimma sin hund. • Driv in utställning. Domare Annika Thunfors

Millie testar apportera dummies. Apportering är bra till mycket: det är inte bara ett moment inom jakt och lydnadsträning; det är även ett utmärkt sätt att aktivera din hund! De vanligaste apportörerna är våra fågelhundar och retrievers 🐕
Barnbarnet Molly 8 år ville prova på att ställa Millie .. De två var riktigt duktiga i ringen. Fick fin kritik både hunden och Molly. Millie’s kritik: En pampig tik med en feminin och vänlig uttryck, välutvecklad kropp, starkt bakställ med goda proportioner, rör sig lätt och ledigt HP ”Hederspris” Molly fick oxå några ord: En eloge till den duktiga unga handler som visar henne så duktigt ⭐️
Molly hjälper till vid lotteriet.. hon får ta upp lotten och ropa upp vinster nummer 🎟
Vi hade en fin ☀️ och trevlig dag, roligt att Molly hade roligt på de olika aktiviteterna, blev en lång dag vi kom hem vid 16.30 tiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s