Vardag igen ⏰ tick tack!!

on
Helgen kom och gick förbi, önskar att höstdagarna var lite längre och ljusare. Vi hade skapligt väder ingen regn iaf, men tråkigt nog så lyste solen med sin frånvaro, det var som grått lock över oss..
Foto minne hösten 2020, De 3 valparna till vänster på bilden är nu 16 månader, Året har verkligen gått fort. Tankar om tiden!! När Jag var ett barn så var tiden sååå lång, kändes som den hasade sig fram med släpande steg.
När jag vart vuxen så möttes vi på mitten, tiden var lika allert på bena. Åren går och barna ha växt upp och tiden går fortare för var år och nu är det jag som hasar mig fram för att hänga med tiden som springer ifrån mig åt andra hållet. Nu är tiden barnet och jag den inte hänger med 😉
Lite Godis sök! Att få jobba på luktsinne är en aktivitet under promenaden🐾
«Millie & Rosie » Blev flera promenader med några hundar åt gången, lite mera egen tid med mig.
Olika aktiviteter under promenaden är roligt för hundarna « gympa för både kropp och hjärna”» Som att hoppa upp på en stubbe med alla fyra tassarna eller att bara stå med båda framtassarna på stubben/Sten. Stå eller gå balansgång på en bänk, man kan även be hunden att sitta / lägga sig ner på bänken eller krypa under bänken.. Bra att hunden får värma upp sig med en promenad innan man börjar!
Besök till veterinären. Moa blev dålig i helgen, fick feber. Undersökningen gick bra, de tog blodprov 🩸och urinprov.. Hon har urinvägsinfektion, så nu ska hon äta penicillin i 10 dagar.. Mår mycket bättre idag, hon har blivit piggare och feberfri, penicillinet hjälper kroppen att återhämta sig..

Det var lite om helgens händelser

Idag tisdag! Vart lite viltspår på schemat för Millie, Max, Rosie, Skye och Lazer alla fick gå ett spår.. Duktiga spårare så roligt att se när de jobbar med nosen.. imponerande luktsinne

🐾 Det var allt för denna gång 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s