Diplom 📜 i Nosework, Caesar 15 mĂ„nader 💙

Grattis Caesar « Gold Dione’s One Faith» 5/10-21 Examen dag i Nosework pĂ„ Mera Hund i TĂ€by-Vallentuna. Matte Caroline berĂ€ttade att Caesar försökte lĂ€sa vad det stod pĂ„ Diplomet, lite extra avancerat eftersom diplomet Ă€r upp och ner đŸ€“.. Bra jobbat Caesar och för ett bra nosarbete, kul att du Ă€r sĂ„ duktig med ditt luktsinne att i olika miljöer söka efter dofter.đŸ€© kram frĂ„n stolt uppfödare
HÀr kikar Caesar över och tittar pÄ nÀr en mindre hund gör sitt prov .. (fördel att vara stor sÄ man kan se över avstÀngningen)
Lite info om Nosework kursen: NÀr hunden har lÀrt sig doften sÄ söker man inomhus och utomhus pÄ olika höjder och underlag. Doften kan gömmas i en behÄllare eller pÄ ex en möbleltass. Fyra olika moment ingÄr vid tÀvling, inomhussök, behÄllarsök, utomhussök och fordonssök. NÄgot av det roligaste, nyttigaste och hÀftigaste som man kan göra tillsammans med sin hund. I kursavgiften ingÄr alltid kompendium och en flaska med doft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s