Diplom 📜 i Nosework, Caesar 15 månader 💙

Grattis Caesar « Gold Dione’s One Faith» 5/10-21 Examen dag i Nosework på Mera Hund i Täby-Vallentuna. Matte Caroline berättade att Caesar försökte läsa vad det stod på Diplomet, lite extra avancerat eftersom diplomet är upp och ner 🤓.. Bra jobbat Caesar och för ett bra nosarbete, kul att du är så duktig med ditt luktsinne att i olika miljöer söka efter dofter.🤩 kram från stolt uppfödare
Här kikar Caesar över och tittar på när en mindre hund gör sitt prov .. (fördel att vara stor så man kan se över avstängningen)
Lite info om Nosework kursen: När hunden har lärt sig doften så söker man inomhus och utomhus på olika höjder och underlag. Doften kan gömmas i en behållare eller på ex en möbleltass. Fyra olika moment ingår vid tävling, inomhussök, behållarsök, utomhussök och fordonssök. Något av det roligaste, nyttigaste och häftigaste som man kan göra tillsammans med sin hund. I kursavgiften ingår alltid kompendium och en flaska med doft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s