Nu har valparna blivit 5 veckor 🐾

on
Nu går valparnas utveckling väldigt fort. 🐾Det händer saker varje dag. De blir mer och mer hundar och små personligheter börjar utkristallisera sig. Nu i veckan har det också varit tid för dem att få träffa våra barnbarn och de eventuella valpköparna samt kenneln övriga vuxna hundar. Allt detta sker under mammans vakande öga. De får även nu vara längre stunder i vårt kök tillsammans med oss och de andra och de får vistas så mycket som möjligt utomhus.
Börjat äta ur egna skålar.. så de vänjer sig att äta själva utan syskonrivalitet och jag ser att alla får i sig sin portion .. De äter med god aptit. De har alla passerat 3 kg och är snart en 4 kg gäng 🐾
Valparna älskar att vistas utomhus och ta sig en tupplur på gräsmattan 🐾
De är nu mycket upptäckslystna och nyfikna på allt vad livet har att erbjuda och det är full fart dagarna i ända. Tur att de sover en hel del oxå 🙂
Rosie är nu inte lika mycket med valparna utan har mer och mer börjat återgå till sitt vanliga liv med de övriga hundarna och matte och husse. Hon kan välja själv om hon vill sova hos dem på nätterna och hon kan alltid själv bestämma om hon vill umgås med dem.
Det var allt för denna gång 💞 kram 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s