Valparna är nu 4 veckor 🐾

on
Nu är valparna 4 veckor unga.

Nu har de sylvassa mjölktänderna brutit ut ordentligt. Rosie är ypperliga uppfostrare har sådan tålamod och moderlig vänlighet och bestämdhet. Hon har en mycket viktig roll då hon lär sina valpar hundarnas språk inför framtiden. Våran roll är att lära dem umgås med oss människor. Från och med nu blir valparna mycket hanterade av oss varje dag och de har lärt sig att känna igen oss och vad som är på gång. Helst när jag kommer med deras mat, när de hör visslingen, ”använder en högfrekvent visselpipa” blir det fart på dem ❤️det ljudet lärde dom sig snabbt att känna igen och de är inte längre så tysta utan kan låta som en flock högljudda måsar då de är hungriga, efter maten så är några som somnar i matbaren och andra som vill leka en stund innan de slocknar. Mesta tiden går nu åt att mata dem och städa efter matningen och däremellan. Valpar bajsar och kissar i mängder nu så det är MYCKET städning när man har en valpar
Valplådan blev för liten
Så i tisdag tog vi bort den så har de mera utrymme i valphagen att leka .. de gillar att leka med leksakerna och gå igenom tunneln eller sova i den, har även gjort en liten koja av kartong som de gillar att sova där inne.

Jag har varit i kontakt med de familjer som vi vill träffa under nästa vecka och lära känner er lite mera och att ni får träffa oss och hundarna så viktigt att det ska kännas rätt för er. Har även meddelat de andra som lämnat intresse att det tyvärr inte blev någon valp denna gång . Håller tummarna att jag inte har missat någon . Får nya mejl varje dag som är intresserad av en valp, försöker hinna skriva till alla.

Det var allt för denna gång
Nu är det dags att försöka vila lite ögonen är så trötta 😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s