Trevlig Valborg 🔥

Kikar in på bloggen lite snabbt och vill önskar er alla en fin och härlig Valborgshelg, året firande kommer se annorlunda ut. Efter beslutet om att förbjuda alla sammankomster med över 50 deltagare, pga coronaviruset.

Här hemma kör vi på myskväll. Vi ska lägga ifrån oss telefoner, datorer och allt vad det är. Å bara njuta av lugnet i hemmet med våra hundar 🐾 Så mysigt med all kärlek vi får av våra fyrbenta är Obeskrivligt. Alla som har haft eller har hund vet vad jag menar. De är så villkorslösa våra guldklimpar Och så fulla med kärlek.

Lite om Rosie.
Hon mår bra, är bara lite hungrigare än vanligt, hon har även ökat 1 cm runt midjan, sedan vi mätte henne för 2 veckor sedan. men det är fortfarande osäkert om hon är dräktig. Förhoppningsvis om ytterligare 2 veckor, så kanske vi kan se om hon väntar valpar 💗
Nu ska jag stänga ner här, för att göra oss klara för en skogspromenad med hundarna innan vår mys kväll .
Ha en underbar Valborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s